ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρατραβάει η «Αλληλεγγύη» για τον Δ. Κουφοντίνα: Επιθέσεις «βανδάλων» σε ΑΤΜ για τα «μάτια» του τρομοκράτη

Παρατραβάει η «Αλληλεγγύη» για τον Δ. Κουφοντίνα: Επιθέσεις «βανδάλων» σε ΑΤΜ για τα «μάτια» του τρομοκράτη

Σειρά επιθέσεων σε τράπεζες και ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας σε ένδειξη αντίδρασης για τη μη παροχή άδειας στο Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται σε απεργία πείνας και νοσηλεύεται στο Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, πραγματοποίησε ομάδα αγνώστων.

Είκοσι κουκουλοφόροι έσπασαν αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων και τζαμαρίες τραπεζών, σε Πλάκα και Μοναστηράκι.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις 21:50 το βράδυ του Σαββάτου με τους αγνώστους να προκαλούν φθορές με βαριοπούλες σε ΑΤΜ και τζαμαρία τράπεζας στην οδό Λυσικράτους, σειρά πήρε ένα ΑΤΜ στην οδό Ανδριανού 129, καταστρέφοντας το πληκτρολόγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ και τζαμαρία τράπεζας στην οδό Ανδριανού 129, ενώ τελευταία επίθεση καταγράφηκε στην οδό Τριπόδων 34, που έσπασαν ένα ΑΤΜ. Οι άγνωστοι έδρασαν ανενόχλητοι και παρά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν εντοπίστηκε κανείς εκ των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.