ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε. Καραλής: Η αντίδραση του όταν «συνειδητοποιεί» ότι είναι 5ος στον κόσμο (βίντεο)

Ε. Καραλής: Η αντίδραση του όταν «συνειδητοποιεί» ότι είναι 5ος στον κόσμο (βίντεο)

Για τον Εμμανουήλ Καραλή αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα μείνει για πάντα χαραγμένο τη μνήμη του, αφού πέραν του ότι ήταν το πρώτο του, κατάφερε να πάρει την 5η θέση, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 5.80.

Κι η χαρά του δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια… «Πωωωωω! Είμαι 5ος στον κόσμο!», είπε αντικρίζοντας τους Έλληνες δημοσιογράφους στη μεικτή ζώνη με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

«Πραγματικά σ’ αυτόν τον αγώνα έδωσα την καρδιά μου και την ψυχή μου. Είμαι ευλογημένος, είμαι ευτυχισμένος βασικά γιατί χάρηκα τον αγώνα… Και να μην έκανα το ρεκόρ θα τον είχα χαρεί. Είναι ο καλύτερος αγώνας της ζωής μου», είπε ο Εμμανουήλ βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά:

«Το είχα δεν το είχα το 5.85 σήμερα, εγώ πιστεύω ότι θα το κάνω… Δεν βγήκε σήμερα θα έρθει στον επόμενο αγώνα. Εξάλλου έκανα Πανελλήνιο ρεκόρ κι όλα καλά»

Αν και είχε περάσει αρκετή ώρα από τον αγώνα ο Εμμανουήλ παραδέχθηκε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος της επιτυχίας του.
«Χα, χα… Είμαι 18 χρονών και είμαι 5ος στον κόσμο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα πάω τώρα στο ξενοδοχείο με την οικογένεια μου και εκεί ίσως να αντιληφθώ τι έχω κάνει», είπε με ειλικρίνεια ενώ τόνισε ότι δεν σκέφτηκε κάποια στιγμή το μετάλλιο.

«Δεν σκεφτόμουν το βάθρο, αλλά αν ερχόταν το μετάλλιο θα ήταν όνειρο. Είμαι χαρούμενος με αυτό που έκανα και τώρα θέλω να το απολαύσω για λίγο και να ξεκουραστώ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.