ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Στον 41ο Ποδηλατικό Δρόμο Θυσίας ο Αμερικανός πρεσβευτής Τ.Πάιατ (φωτό)

Πάτρα: Στον 41ο Ποδηλατικό Δρόμο Θυσίας ο Αμερικανός πρεσβευτής Τ.Πάιατ (φωτό)

Ο αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, πήρε μέρος στον Αγώνα Θυσίας, ο οποίος είχε σημείο εκκίνησης την πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα και τερματισμό στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας Ηρώων.

Περίπου στις εννέα το πρωί από την πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας έγινε η εκκίνηση του 41ου Ποδηλατικού Δρόμου Θυσίας με κατάληξη στις 14:30 στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, όπου έγιναν οι απονομές στους νικητές για την διαδρομή Πάτρα – Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα – Αγία Λαύρα.

Τον αγώνα διοργανώνουν οι Δήμοι Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα πήρε μέρος και ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Ο 55χρονος διπλωμάτης πήρε μέρος στον αγώνα από την Πάτρα έως τα Καλάβρυτα, αγωνιζόμενος στην κατηγορία Μάστερ Γ’. Ο Τζέφ Πάιατ είναι λάτρης της ποδηλασίας. Ο ίδιος λίγο πριν ξεκινήσει τον αγώνα δήλωσε ευτυχής που λαμβάνει μέρος στο Γύρο Θυσίας.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Περιφρειάρχη δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.