ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένταση στα clasico: Ο Μέσι πέταξε τα …γαλλικά του- «Της μάνας σου…» (βίντεο)

Ένταση στα clasico: Ο Μέσι πέταξε τα …γαλλικά του- «Της μάνας σου…» (βίντεο)

Η Ρεάλ νίκησε για δεύτερη φορά την Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Super Cup Ισπανίας. Η ένταση στα clasico δεν λείπει ποτέ και στο παιχνίδι του “Μπερναμπέου” είχαμε μια ακόμα… ιδιαίτερη στιγμή, αυτή τη φορά μεταξύ του Σέρχιο Ράμος και του Λιονέλ Μέσι.

Μετά από ένα φάουλ που έγινε, ο Σέρχιο Ράμος σήκωσε την μπάλα και έκανε κίνηση να την δώσει στον Μέσι.

Με την ομάδα του να είναι κοντά στον τίτλο, ο αρχηγός της Ρεάλ είχε διάθεση για… πείραγμα και αντί να δώσει την μπάλα στον ηγέτη της Μπαρτσελόνα, την πέταξε τελευταία στιγμή.

Ο Μέσι εκνευρίστηκε με την κίνηση του Ράμος και του.. πέταξε τα “γαλλικά” του, λέγοντας: “Της μάνας σου ο κώ…ς”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.