ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρέμιερ Λιγκ: «Προσγείωσε» την Άρσεναλ με 2-1 η Γουότφορντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Προσγείωσε» την Άρσεναλ με 2-1 η Γουότφορντ

Την πάτησε και η Άρσεναλ, της την έφερε η τρομερή Γουότφορντ!

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, χάρις την ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε διαφορετική άποψη και την… προσγείωσε ανώμαλα (2-1).

Με αυτόν τον τρόπο, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες και μπήκαν αυτοί μέσα στην πρώτη τετράδα και βρέθηκαν στο μείον δύο από την τρίτη, Τότεναμ.

Το βράδυ έδειχνε ότι θα είναι πολύ καλό για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας και ο Μέρτεζάκερ έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη για τους Λονδρέζους, ανοίγοντας το σκορ στο 39’ με κεφαλιά έπειτα από στημένη φάση.

Τα πράγματα δεν κύλησαν, ωστόσο, όπως θα ήθελαν οι φιλοξενούμενοι που κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη μέχρι το 71’ και έμοιαζαν -βάσει εικόνας του ματς-έτοιμοι να αποδράσουν με το τρίποντο από το Vicarage Road Stadium. Όμως σε εκείνο το σημείο, ο Μπεγερίν έκανε πέναλτι και ο Ντινέι ισοφάρισε από την άπσρη βούλα. Εκεί που φαινόταν ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν από έναν βαθμό, αλλά ο Κλέβερλι στις καθυστερήσεις έστειλε στα δίχτυα την μπάλα, που του στρώθηκε στο ύψος του πέναλτι ύστερα από φάση διαρκείας.

Η αγωνιστική (8η)

Σάββατο, 14/10 (17:00)

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι-Στόουκ 7-2
(17′, 55′ Ζέσους, 19′ Στέρλινγκ, 27′ Νταβίντ Σίλβα, 60′ Φερναντίνιο, 62′ Σανέ, 79′ Μπερνάντο Σίλβα)

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 1-1
(85′ Γουντ – 19′ Αντόνιο)

Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι 2-1
(11′ Αθπιλικουέτα αυτ., 45′ Ζαχά – 18′ Μπακαγιόκο)

Τότεναμ-Μπόρνμουθ 1-0
(47′ Έρικσεν)

Σουόνσι-Χάντερσφιλντ 2-0

(42′,48′ Άμπραχαμ)

Γουότφορντ-Άρσεναλ 2-1
(71′ Ντινέι, 90+2′ Κλέβερλι – 39′ Μερτεσάκερ)

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Μπράιτον-Έβερτον (15:30)
Σαουθάμπτον-Νιούκαστλ (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (9η):

Παρασκευή 20/10
Γουέστ Χαμ-Μπράιτον (22.00)

Σάββατο 21/10

Τσέλσι-Γουότφορντ (14.30)

17.00

Χάντερσφιλντ-Γιουνάιτεντ
Σίτι-Μπέρνλι
Νιουκάστλ-Κρ.Πάλας
Στόουκ-Μπόρνμουθ
Σουόνσι-Λέστερ
Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ (19.30)

Κυριακή (22/10)

Έβερτον-Άρσεναλ (15.30)
Τότεναμ-Λίβερπουλ (18.00)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.