ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σούζα στην κρίση… Ο Μητρογλου με παπάκι στην Equipe

Σούζα στην κρίση… Ο Μητρογλου με παπάκι στην Equipe

«Σούζα στην κρίση». Το φυλλάδια που είχε κυκλοφορήσει με… τρολική διάθεση σε διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα κατά την διάρκεια των φοιτητικών εκλογών του 2011, βρήκε φιλοξενία στην Equipe!

Ο φορ της Μαρσέιγ έχει την τιμητική του στη γαλλική εφημερίδα, η οποία τον χαρακτηρίζει ελληνικό σάντουιτς, εννοώντας ότι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κουλτούρες, την ελληνική και τη γερμανική και τονίζοντας ότι είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα!

Για το φωτομοντάζ με το παπάκι, αναφέρει ότι είναι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίζει τον διεθνή επιθετικό Σωτήρα.

Στο αφιέρωμα τονίζει ότι στον «Μητρογκόλ» δεν αρέσουν πολύ τα αστεία και οι πλάκες, ενώ θυμάται και μια ατάκα του Γιώργου Δώνη από την εποχή που τον είχε στον Ατρόμητο! Ο Έλληνας προπονητής είχε αποκαλύψει ότι πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου είχε μπει αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό και είχε σκοράρει για το 2-2. Στα αποδυτήρια είχε πίτσα, όμως ο Μήτρογλου δεν έτρωγε. Πήρε το κομμάτι και βγήκε προς τα έξω. Όταν τον ρώτησε που πηγαίνει, του απάντησε: «κόουτς δεν μπορώ να φάω πίτσα χωρίς coca-cola. Nα σταματήσουμε κάπου να πάρω μία;»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.