ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Κυπελλούχος η Γιουβέντους – 4-0 τη Μίλαν

Ιταλία: Κυπελλούχος η Γιουβέντους – 4-0 τη Μίλαν

Ιστορία έγραψε η Γιουβέντους, που, επικρατώντας 4-0 επί της Μίλαν κατέκτησε το 13ο Κύπελλο της ιστορίας της, το 4ο διαδοχικό και μάλιστα το έκανε χωρίς να δεχθεί γκολ στη φετινή διοργάνωση.

Οι παίκτες και ο προπονητής της Γιουβέντους σεβάστηκαν την Μίλαν στην συνέντευξη Τύπου του τελικού, όμως δεν έκαναν το ίδιο οι Rossoneri, που γνώρισαν ταπεινωτική ήττα από μια Γιουβέντους, που ήταν κλάσης ανώτερη και τους «σκόρπισε» με 4-0 σε μια ιστορική βραδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το βαρύ σκορ οι Bianconeri έφτασαν ουσιαστικά, στην κατάκτηση του 4ου σερί νταμπλ, ενώ η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο πρέπει να μαζέψει πλέον τα κομμάτια της και να πάρει έστω την 7η θέση στο πρωτάθλημα για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Αν και είχε κάνει μια σειρά τρομερών επεμβάσεων ο Τζίτζιο Ντοναρούμα έκανε δύο απίθανες γκάφες στο ματς στο 2ο και το τρίτο γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.