ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ: «Πρώτοι στα play off, και κύπελλο»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ: «Πρώτοι στα play off, και κύπελλο»

Στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, στα Σπάτα, έδωσε το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τους στόχους της Ένωσης, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα που θέλει να διατηρηθεί εντός της ομάδας.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για όσα έχετε προσφέρει έως τώρα στην ομάδα. Την Κυριακή παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Οι στόχοι μας είναι μεγάλοι και κάθε χρόνο να ανεβάζουμε τον πήχη.

Με τα τωρινά δεδομένα και έτσι όπως είναι σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε στο φετινό πρωτάθλημα είναι να βγούμε πρώτοι στα play off, να επιστρέψουμε και πάλι στην Ευρώπη και το κύπελλο. Το πιο σημαντικό που θέλω από εσάς είναι να είστε μια οικογένεια. Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω καλά ότι δεν γίνεται να παίζουν 25 παίκτες, αλλά για εμένα ο καλύτερος επαγγελματίας είναι αυτός που δεν παίζει και συνεχίζει να προσπαθεί όλο και περισσότερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές: «Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι να επιβεβαιώσουμε τους υψηλούς στόχους που έχει πάντα η ΑΕΚ».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.