ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Δεν ανησυχεί για την άδεια για δύο λόγους

Παναθηναϊκός: Δεν ανησυχεί για την άδεια για δύο λόγους

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει αλλά στο εσωτερικό της ΠΑΕ είναι σίγουροι ότι το «τριφύλλι» θα πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο τετραπλός κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών από τις προσφυγές των Εσιέν, Λέτο, Τοτσε και Βεμερ έχει βάλει τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες περιπέτειες από τους χειρισμούς του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του. Ο φάκελος για την αδειοδότηση του “τριφυλλιού” με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι σχεδόν απίθανο να εγκριθεί και ο σύλλογος είναι αντιμέτωπος με την καταστροφή την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε θέση να γυρίσει την σελίδα. Αρκεί βέβαια να υπάρχει Παναθηναϊκός μέχρι τότε…

Ο κόσμος είναι στα… κάγκελα, γεγονός που μάρτυρα και η δεύτερη επίσκεψη των οπαδών στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου.

Πάντως, στο εσωτερικό της ΠΑΕ δεν δείχνουν να ανησυχούν και θεωρούν δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει κανονικά άδεια.

Που βασίζεται αυτή η σιγουριά; Κατά κύριο λόγο στην δέσμευση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ προς τους άμεσους συνεργάτες του ότι θα βάλει λεφτά στο τέλος του μήνα και θα κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν και απειλούν τον Παναθηναϊκό ενώ κατά δεύτερο λόγο στην πεποίθηση ότι θα αλλάξει ο κανονισμός της ΕΠΟ για την άδεια και δεν θα υπάρχει πλέον η τιμωρία του υποβιβασμού.

Το τι θα συμβεί βέβαια είναι μια άλλη ιστορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναθηναϊκός είναι στην εντατική, καθαρές κουβέντες δεν υπάρχουν και ο χρόνος θα δείξει τι έχει αποφασίσει για το μέλλον του κλαμπ ο Αλαφούζος. Εκτός και αν τον προλάβουν οι εξελίξεις και γυρίσει άμεσα σελίδα ο σύλλογος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.