ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλιάζει ο Παναθηναϊκός – Άρχισαν την αποχή οι παίκτες

Βουλιάζει ο Παναθηναϊκός – Άρχισαν την αποχή οι παίκτες

H κατάσταση στον Παναθηναϊκό χειροτερεύει όλο και περισσότερο…

Οι ποδοσφαιριστές δεν μετέβησαν καν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για την προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα, που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:00 και ενημέρωσαν το προπονητικό επιτελείο ότι δεν θα δώσουν το παρών.

Οι αρχηγοί επικοινώνησαν και με τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου και του ανακοίνωσαν την απόφαση τους να απέχουν από τις υποχρεώσεις τους. Επανέλαβαν την απαίτηση τους να πληρωθούν το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου την Τρίτη (10/4) όλοι ανεξαιρέτως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από την έναρξη της αυριανής (10/4) προπόνησης, οι παίκτες θα συζητήσουν εκ νέου και θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την αποχή ή θα προπονηθούν. Πάντως, η δέσμευση της διοίκησης ήταν να καταβάλλει χρήματα στους Έλληνες την Τετάρτη του Πάσχα και στους ξένους μέχρι τις 18 Απριλίου. Κάτι που σημαίνει συνέχιση της αποχής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.