ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμπλοκή στην πώληση του Παναθηναϊκού μέσα σε λίγες ώρες!

Εμπλοκή στην πώληση του Παναθηναϊκού μέσα σε λίγες ώρες!

Νέα εμπλοκή φαίνεται πώς σημειώνεται στην υπόθεση της πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ταϊλανδό επιχειρηματία Πάιρο Πιενγκμπονγκσάντ.

Και αυτό, καθώς, σύμφωνα με την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος αναμένεται να βγάλει και σχετική ανακοίνωση, η πρόταση που φέρεται να αποδέχτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος αφορά κάτι το εντελώς διαφορετικό, από αυτό που πρότεινε ο κ. Πιενγκμπονγκσάντ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πρότεινε συγκεκριμένα να δώσει 20 εκατ. ευρώ και να πάρει την «πράσινη» ΠΑΕ «καθαρή» από χρέη. Τα χρέη όμως ανέρχονται στο ποσό των 57 εκατ. ευρώ, συνεπώς η πλευρά Αλαφούζου θα έπρεπε να καλύψει την διαφορά των 37 εκατ. ευρώ, ώστε να παραδώσει «καθαρό» τον σύλλογο.

Έτσι, το fund Pan Asia φαίνεται να κάνει πίσω, εκτιμώντας ότι η αποδοχή της πρότασής του από τον κ. Αλαφούζο έγινε για τα… μάτια του κόσμου και προκειμένου να φανεί εκείνος ότι ενεργεί για το καλό της ομάδας, επιδιώκοντας έτσι να εξευμενίσει τον ήδη ταλαιπωρημένο και οργισμένο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.