ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η FIBA καλεί τις ομοσπονδίες στο Μόναχο για το Champions League

Η FIBA καλεί τις ομοσπονδίες στο Μόναχο για το Champions League

To προσεχές διήμερο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αφού η FIBA κάλεσε σε συνάντηση τις λίγκες και τις ομοσπονδίες, για να τις ενημερώσει σχετικά με το πλάνο της νέας διοργάνωσης, αλλά και για το καλεντάρι που θα ισχύσει από το 2017, που προβλέπει προκριματικούς αγώνες για την παρουσία σε τελικές φάσεις Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ. Στη συνάντηση θα είναι παρόντες ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμιζουμε πως η Ευρωλίγκα ήδη έχει προσηλυτίσει έντεκα ομάδες (μεταξύ αυτών τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό), υπογράφοντας μαζί τους συμβόλαιο για την επόμενη δεκαετία. Η παγκόσμια ομοσπονδία θέλει να πάρει με το μέρος της τις εθνικές λίγκες, οι οποίες ζητούν οι σύλλογοι να προκρίνονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω της παρουσίας τους στα εγχώρια πρωταθλήματα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.