ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: 15 πράγματα που δεν ξέρατε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Βίντεο: 15 πράγματα που δεν ξέρατε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο ΛεΜπρόν Ρέιμον Τζέιμς (LeBron Raymone James, γενν. στις 30 Δεκεμβρίου του 1984) είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο ΝΒΑ.

Είναι τρεις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ (2012, 2013, 2016), τρεις φορές MVP των τελικών (2012, 2013 2016), τέσσερις φορές MVP του NBA (2009, 2010, 2012, 2013), πρώτος σκόρερ του NBA (2008), NBA Rookie της Χρονιάς (2004) και δις χρυσός Ολυμπιονίκης.

Στα 18 του μόλις, μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης St. Vincent–St. Mary High School στη γενέτειρά του Άκρον στο Οχάιο, επιλέχτηκε στο νούμερο 1 του Ντραφτ του 2003 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οδήγησε την ομάδα στην πρώτη της εμφάνιση σε τελικούς NBA το 2007, χάνοντας όμως από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Το 2010 Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετεγγράφηκε στους Μαϊάμι Χιτ, αφού έμεινε ελεύθερος από τους Κλήβελαντ Καβαλίερς. Στην πρώτη του σεζόν στο Μαϊάμι, η ομάδα έφτασε στα τελικά, αλλά έχασε από τους Ντάλας Μάβερικς.

Το 2012 κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, όταν το Μαϊάμι νίκησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κερδίζοντας το βραβείο MVP των τελικών για τις επιδόσεις του. Το 2013, κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα NBA και το βραβείο MVP των τελικών απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Δείτε στο βίντεο 15 πράγματα που δεν ξέρατε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.