ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τυπικά απομένουν για να μπουν οι Τούρκοι στον Άρη

Τα τυπικά απομένουν για να μπουν οι Τούρκοι στον Άρη

Μια… ανάσα από τον να περάσει σε τουρκικά χέρια βρίσκεται η ιστορική ομάδα του Άρη. Ο Τούρκος επιχειρηματίας, Τανιέλ Γιλμάζ, αναμένεται σύντομα ν’ αποκτήσει και διοικητικό ρόλο στην ΚΑΕ Άρης, καθώς με την επίσκεψή του στα γραφεία της ομάδας προβλέπεται να επικυρώσει τη συμφωνία συνεργασίας.

Ο κ. Γιλμάζ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 αναφέρθηκε στις επαφές του με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης. «Είμαστε σε συζητήσεις εδώ και δύο μήνες με σκοπό τη δημιουργία εμπορικών και οικονομικών συνθηκών ανάπτυξης του Άρη. Μιλήσαμε με τον κ. Λάσκαρη ο οποίος είναι ένας έξυπνος επιχειρηματίας. Μπορώ να πω ότι οι εταιρίες που θέλουν να συνεργαστούν με τον Άρη είναι έτοιμες και περιμένουν τους ανθρώπους του Άρη στην Τουρκία. Ετοιμάζεται ένα Business plan το οποίο θα αφορά τόσο την εμπορική όσο και τη χορηγική συνεργασία και απομένει να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την επικύρωση της συμφωνίας με την ΚΑΕ.».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συζητήσεις του κ. Γιλμάζ με τον ΑΣ Άρη περιλαμβάνουν την εκμετάλλευση εμπορικών χώρων τους οποίους και επισκέφθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.