ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τούρκος εισαγγελέας κατηγορεί τον Ε. Καντέρ ως υποστηρικτή του Φ. Γκιουλέν – Ζητά την φυλάκισή του

Τούρκος εισαγγελέας κατηγορεί τον Ε. Καντέρ ως υποστηρικτή του Φ. Γκιουλέν – Ζητά την φυλάκισή του

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ενές Καντέρ και τούρκικης κυβέρνησης δεν λέει να καταλαγιάσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Associated Press», Τούρκοι εισαγγελείς επιβάλλουν στον σέντερ των Νικς ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων – το ελάχιστο – για τα «τιτιβίσματα» κατά του Ταγίπ Ερντογάν που είχε κάνει τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2016.

Ο Καντέρ κατά καιρούς είχε δηλώσει αντίθετος με την πολιτική του Ερντογάν και είχε ταχθεί υπέρ του αντιπάλου του, Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους.

Εξαιτίας αυτού, ο Καντέρ είχε αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ρουμανίας, όταν προσπάθησε να επισκεφθεί τη χώρα του, ενώ η Τουρκία ανακάλεσε το διαβατήριό του.

Ο παίκτης, μάλιστα, είχε κατηγορήσει την Κυβέρνηση και για την σύλληψη του πατέρα του τον περασμένο Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.