ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξοφλήθηκε η δόση του Χουλτ από τον ΠΑΟ

Εξοφλήθηκε η δόση του Χουλτ από τον ΠΑΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξόφλησε την δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ ενώ στο «πράσινο στρατόπεδο» εξέφραζαν απορία για το timing της προσφυγής από την πλευρά του Σουηδού μπακ.

Ο Παναθηναϊκός… ζει στους ρυθμούς της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ ζητά την ελευθερία του από το «τριφύλλι» και την εξόφληση του φετινού του συμβολαίου, πατώντας στην μισή δόση του Οκτωβρίου που δεν είχε πληρωθεί από το «τριφύλλι».

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως η «πράσινη» ΠΑΕ εξόφλησε το υπόλοιπο που είχε προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή και μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους για το timing της επιλογής του Χουλτ που μέχρι πρότινος ξεκαθάριζε ότι δεν σκοπεύει να κάνει προσφυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Eλεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.