ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ετοιμάζει νέα «βόμβα» η Γιουβέντους! «Ψήνεται» η επιστροφή του Ζιντάν

Ετοιμάζει νέα «βόμβα» η Γιουβέντους! «Ψήνεται» η επιστροφή του Ζιντάν

Η Γιουβέντους φαίνεται ότι ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ακόμα μία “βόμβα” το φετινό καλοκαίρι. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η “Μεγάλη Κυρία” προσπαθεί να φέρει στο Τορίνο και τον Ζινεντίν Ζιντάν!

Ασταμάτητη είναι η Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι. Η ομάδα του Τορίνο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμα μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, μιας και μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι έτοιμη να φέρει στην Ιταλία και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Libertaddigital.com», ο Γαλλοαλγερινός προπονητής ετοιμάζεται να επιστρέψει στη «Μεγάλη Κυρία», προκειμένου να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στον ιταλικό σύλλογο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί έναν από τους λόγους που αποφάσισε ο 46χρονος τεχνικός να γυρίσει στο Τορίνο και να εργαστεί στη Γιουβέντους, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει από 1996 έως το 2001.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.