ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκίνηση προκάλεσε η δωρεά της Kosmocar -300 δωρεάν αυτοκίνητα για τους πυρόπληκτους

Συγκίνηση προκάλεσε η δωρεά της Kosmocar -300 δωρεάν αυτοκίνητα για τους πυρόπληκτους

Η απόφαση της Kosmocar να διαθέσει δωρεάν 300 αυτοκίνητα για δύο μήνες σε όσους καταστράφηκε το όχημά τους στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, προκάλεσε αίσθηση – Μετά την πρώτη ημέρα της πρωτοβουλίας “έκλεισαν” τα πρώτα 150 ΙΧ!

Υπενθυμίζουμε πως ο εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να στηρίξει τους κατοίκους ή επισκέπτες των πληγεισών περιοχών, των οποίων το όχημα καταστράφηκε από τις πυρκαγιές.

Οι ιστορίες που έχουν ήδη ακούσει οι εκπρόσωποι της Kosmocar στο τηλεφωνικό κέντρο που στήθηκε για αυτή την ενέργεια, ήταν ανατριχιαστικές. Και είναι σαφές πως τα σημάδια από αυτή την ανείπωτη τραγωδία θα παραμείνουν ανεξίτηλα.

Πρέπει όμως να σημειωθεί, πως παρότι υπήρχαν περιπτώσεις όπου κάποιες οικογένειες μπορούσαν να αιτηθούν περισσότερων του ενός οχήματος, δεν το έκαναν, αποσκοπώντας στο να μπορέσουν μέσω αυτής της προσφοράς να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες όσο γίνεται περισσότερων άτυχων ιδιοκτητών.

Ευτυχώς όμως, τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες όπως η συγκεκριμένη έδειξαν και δείχνουν το ανθρώπινό τους πρόσωπο. Αν είστε ανάμεσα στους άτυχους που έχασαν τα οχήματά τους, μπορείτε να απευθυνθείτε στην τηλεφωνική γραμμή 210-9981131, ώρες 09.00-17.00, και να προχωρήσετε τις διαδικασίες της σχετικής αίτησης. Απαραίτητα είναι πέραν των προσωπικών πιστοποιητικών, τα έγγραφα της πυροσβεστικής που επιβεβαιώνουν πως το εν λόγω όχημα συγκαταλέγεται σε αυτά που καταστράφηκαν στις πυργκαγιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών φέρεται να σκοπεύει να καλύψει όλους τους ιδιοκτήτες που έχασαν τα οχήματά τους στην πύρινη κόλαση της Αττικής, ακόμα κι αν δεν είχαν ασφάλεια πυρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.