ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην πίστα του Fuji Speedway η Nissan πήρε τη νίκη στο Super GT

Στην πίστα του Fuji Speedway η Nissan πήρε τη νίκη στο Super GT

“Χρυσή” νίκη για τη Nissan κατά τη διάρκεια της “Χρυσής Εβδομάδας” στην Ιαπωνία, στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Super GT με τους Ronnie Quintarelli και Tsugio Matsuda να κατακτούν την πρώτη τους νίκη για το τρέχον έτος.

Το πλήρωμα ξεκίνησε τρίτο, με τον Quintarelli να κατέχει το προβάδισμα του αγώνα, πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, την περασμένη Παρασκευή. Παρά το γεγονός ότι έχασε το προβάδισμα προς το τέλος της πρώτης στάσης του αγώνα, εντούτοις το Ιταλο-Ιαπωνικό δίδυμο έδωσε σκληρή μάχη. Ο γρήγορος γύρος του Matsuda πριν από τη δεύτερη στάση, σε συνδυασμό με έναν εκπληκτικό γύρο από το Quintarelli, έθεσε τα θεμέλια για την νίκη του Νο 23 GT-R.

Από εκεί και πέρα, ήταν μόνο θέμα διατήρησης των ελαστικών, μέχρι την καρό σημαία του τερματισμού

Δείτε τη συναρπαστική εκκίνηση του GT R GT500 στο FUJI 500km

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.