ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σουπερ προσφορά για την A- Class από την Α. Ισμαήλος Α.Ε

Σουπερ προσφορά για την A- Class από την Α. Ισμαήλος Α.Ε

Το αστέρι των premium μικρομεσαίων οχημάτων, η Α-Class 180 Diesel, προσφέρεται με ειδικό πακέτο εξοπλισμού σε δελεαστική τιμή από την Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Για λίγες ημέρες που θα ισχύει η προσφορά, η A Class θα έχει πακέτο εξοπλισμού progressive και αυτόματο κιβώτιο.

Θα είναι ετοιμοπαράδοτη και το όφελος θα είναι 5.000 ευρώ. Την A Class την ξέρετε. Άλλωστε είναι από τα πιο δυναμικά μοντέλα της Mercedes στην μικρομεσαία κατηγορία.

Η τιμή που προσφέρεται από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. είναι 29.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο με το ειδικό πακέτο εξοπλισμού μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. σε Γλυφάδα, Κορωπί, Άγιο Δημήτριο και Ρόδο. Όσοι πάλι επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν ένα test drive στην Α180d σε ένα από τα παραπάνω καταστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.