ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ένταση και επεισόδια στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής (βίντεο)

Ένταση και επεισόδια στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής (βίντεο)

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Την επιτροπή ενημέρωναν ο Νίκος Κοτζιάς και ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης για την τουρκική προκλητικότητα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι διαπληκτισμοί είχαν να κάνουν ανάμεσα σε βουλευτές άλλων κομμάτων και της Χρυσής Αυγής.

Η επιτροπή είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει στις 14:00 μετά από αίτημα της ΝΔ για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις. Η ενημέρωση αυτή γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης, ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

Τον βουλευτή Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υπερασπιστούν οι συνάδελφοί του μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος κατήγγειλε τον Ηλία Κασιδιάρη πως «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας».

Σύμφωνα πληροφορίες, άρχισε να φωνάζει να αποχωρήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον «πράκτορα».

Υποστήριξε πως όταν είχε έρθει ο Ερντογάν στην Ελλάδα και επισκέφθηκε την Θράκη, είχε πει πως έχει στο κοινοβούλιο 4 «δικούς του» βουλευτές. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, είναι και ο Μουσταφά Μουσταφά, γι αυτό όπως είπε «δεν μπορώ να είμαι στην επιτροπή με ένας Τούρκο βουλευτή».

Την φράση μάλιστα του Ερντογάν την «απήγγειλε» και στα Τούρκικα.

Στην αίθουσα έσπευσαν και άνδρες της ασφάλειας του κοινοβουλίου που κινητοποιήθηκαν από τις φωνές. Η συνεδρίαση διεκόπη για πέντε λεπτά και αναμένεται σύντονα να ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση.

Αντιδράσεις των κομμάτων και αποχώρηση Κασιδιάρη

Όπως είναι φυσικό αμέσως όλα τα υπόλοιπα κόμματα αντέδρασαν θεωρώντας απαράδεκτη αυτήν την δήλωση. Εκ μέρους της ΝΔ ο Γιώργος Κουμουτσάκος καταδίκασε το γεγονός, ζητώντας να διαγραφούν από τα πρακτικά τα όσα ειπώθηκαν και να αποχωρήσει ο κ. Κασιδιάρης.

Η συνεδρίαση διεκόπη για λίγα λεπτά, και συνεχίστηκε αφού αποχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Περιμένουμε στο μέλλον σοφότερη επιλογή των προσώπων που επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μετέχουν στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλές και δη στις απόρρητες ενημερώσεις της, προκειμένου να υπάρχουν ανάλογα επεισόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.