ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Δολοφονία στο Μενίδι – Φίλη του θύματος: «Την παρακολουθούσε και τη χτυπούσε – Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα»

Η άτυχη 40χρονη επί 11 χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη εξαιτίας του πρώην συντρόφου και μετέπειτα δολοφόνου της

Δολοφονία στο Μενίδι – Φίλη του θύματος: «Την παρακολουθούσε και τη χτυπούσε – Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα»

Εφιαλτικά χρόνια πέρασε η άτυχη 40χρονη που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει συζυγό της τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/5) στο Μενίδι.

Η ζωή, εδώ και τουλάχιστον 11 χρόνια, από το 2013, όταν και προχώρησε στην πρώτη από τις τρεις μηνύσεις που υπέβαλε σε βάρος του 50χρονου δολοφόνου, είχε μετατραπεί σε κανονικό εφιάλτη.

Το μένος του επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως από τις 10 και πλέον μαχαιριές που της κατάφερε, στην τελευταία σφήνωσε το κουζινομάχαιρο, με αποτέλεσμα να το αφήσει καρφωμένο πάνω της!

Ο αλβανικής καταγωγής δράστης, συνελήφθη το απόγευμα μεθυσμένος σε ημιτελή οικοδομή στη Φυλή, στην οποία εργαζόταν παλαιότερα, ενώ, μιλώντας σε αστυνομικούς εμφανίστηκε αμετανόητος και ισχυρίστηκε πως η πρώην σύζυγός του τον απατούσε και ότι από την πρώτη στιγμή του γάμου τους είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω. Δεν ήθελα να τη βλέπω με άλλον. Της είχα πει πως αν την έβλεπα με άλλον θα τη σκότωνα» φέρεται να είπε ο δράστης για το θύμα.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τι είπε φίλη της 40χρονης για το θύμα και τον δράστη

Φίλη της 40χρονης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την άτυχη κοπέλα και για το τι βίωνε.

«Εγώ την είχα γνωρίσει πριν από 6 μήνες στην ομάδα ψυχοθεραπείας που ερχόταν, για να τη βοηθήσει ο γιατρός πώς να διαχειριστεί αυτόν τον άνθρωπο. Τελικά τη βοήθησε, έμεινε μόνη της σε άλλο σπίτι με τα παιδιά της σε άλλο σπίτι.

Έχουμε καιρό να την δούμε τώρα. Από τη μέρα που πήρε το σπίτι το καινούριο, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να έρθει για ψυχοθεραπεία. Είχε πει ότι μόλις τελειώσει με το σπίτι και μπει σε μια τάξη θα ξαναρχόταν. Αλλά ξέραμε γι΄αυτόν τον άνθρωπο ότι την παρακολουθούσε πολλά χρόνια, την χτυπούσε, είχε πάει στην αστυνομία, η αστυνομία δεν είχε κάνει τίποτα, τον άφηναν ελεύθερο αντί να τον κλείσουν σε μια ψυχιατρική κλινική.

Αφού στις φυλακές δεν χωράνε οι δολοφόνοι να τους κλείσουν στις ψυχιατρικές. Αλλά δεν το κάνουν», είπε αρχικά.

«Η κοπέλα “χάθηκε” άδικα. Προσπαθούσε, αλλά τι να κάνει; Να πάει με τα νερά του να μην τον νευριάζει; Είχε να έρθει πολύ καιρό από τότε που μπήκε στο καινούριο σπίτι. Ο γιατρός τον είχε γνωρίσει νομίζω μία φορά και της είχε πει να μείνει μακριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός είναι αλκοολικός, νομίζω. Όχι νομίζω, σίγουρα. Αυτός θα βγει. Πόσο είναι τα ισόβια; 10 χρόνια; 15; Και τα δύσμοιρα αυτά τα παιδιά πώς θα ζήσουν; Και το κορίτσι της που την είδε νεκρή. Ποιος ζει χωρίς μάνα; Είχε γνωρίσει έναν σύντροφο και της έλεγα, “δεν μπορεί αυτός ο σύντροφος να κάθεται μαζί σου ώστε να σε προστατεύει;” Δεν είχε προστασία από πουθενά», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.