ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Ανδρουλάκης:« Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περισσότερη δημοκρατία στην Ευρώπη»

Ν.Ανδρουλάκης:« Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περισσότερη δημοκρατία στην Ευρώπη»

Για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, μιλάει στο «Έθνος της Κυριακής» ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στην Ευρώπη, εκφράζει την ελπίδα ότι ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς μπορεί να οδηγήσει σε κυβέρνηση Μεγάλου Συνασπισμού, να προωθήσει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και να γεφυρώσει τις διαφορές Βερολίνου, Παρισιού.

Ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περισσότερη δημοκρατία στην Ευρώπη, κοινοί φορολογικοί κανόνες και ενιαία στρατηγική ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.

Ως προς το «Κίνημα Αλλαγής», τονίζει ότι το συνέδριό του πρέπει να αποτελέσει σταθμό για τη δημοκρατική παράταξη και να στείλει μήνυμα ενότητας, αναγέννησης και δημιουργίας ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την πορεία της ελληνικής οικονομίας υποστηρίζει ότι «καθαρή» έξοδος της ελληνικής οικονομίας δύσκολα μπορεί να υπάρξει εξαιτίας των δεσμεύσεων που έχει πάρει η κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.