Δείτε τη νέα στολή της SpaceX και του Ε.Μασκ για… περίπατους στη Σελήνη (φωτό)

Δείτε τη νέα στολή της SpaceX και του Ε.Μασκ για… περίπατους στη Σελήνη (φωτό)

Τα αποκαλυπτήρια της νέας στολής της SpaceX έκανε, την Τετάρτη, ο ιδρυτής της ιδιωτικής εταιρείας κατασκευής διαστημικού εξοπλισμού, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ.

Ο Μασκ δημοσίευσε μια φωτογραφία της στολής στο Instagram, φροντίζοντας μάλιστα να διαβεβαιώσει τους followers του ότι πρόκειται για μια «πραγματικά λειτουργική στολή» και όχι για μοντέλο.

«Έχει ήδη δοκιμαστεί σε πίεση διπλού κενού αέρος», έγραψε ο μεγιστάνας στην ανάρτησή του, επισημαίνοντας ότι ήταν «απίστευτα δύσκολο» για την ομάδα του να συνδυάσει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Ο στολή αστροναυτών περιλαμβάνει ένα κράνος και φαίνεται αρκετά ελαφριά, συγκριτικά με τις συνηθισμένες στολές. Πολλά ΜΜΕ σχολιάζουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι θυμίζει περισσότερο στολή πτήσης σε διαστημόπλοιο, παρά ένδυμα κατάλληλο για διαστημικούς περιπάτους, ωστόσο ο Μασκ είχε ξεκαθαρίσει εδώ και μήνες ότι το ζητούμενο ήταν «ένα πιο κομψό αποτέλεσμα».

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.