ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Για ποιο λόγο αυτό το νεογέννητο κοριτσάκι ξετρελαίνει τους πάντες; (βίντεο)

Για ποιο λόγο αυτό το νεογέννητο κοριτσάκι ξετρελαίνει τους πάντες; (βίντεο)

Αυτό το νεογέννητο κοριτσάκι, ξετρελαίνει τους πάντες στην φωτογραφία της διάσημης φωτογράφου Jessie Marrero, θέλοντας να δώσει έμφαση στη μαγική στιγμή ενός φωτογραφικού κλικ, αυτού που οι ίδιοι στη γλώσσα τους λένε, «το ουάου γεγονός», φωτογράφισε ένα νεογέννητο μωράκι, ενώ εκείνο κοιμαται, σε απίστευτα γλυκές πόζες.

Η ίδια με την εμπειρία της στη δουλειά, γνωρίζει καλά όταν έχει για μοντέλο ένα μωρό, ποια είναι εκείνη η «μαγική» στιγμή, που μπορεί να απαθανατίσει στο φακό της.

Και βλέποντας το βίντεο, που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έχει κάνει εκατομμύρια views, καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο οι διάσημοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο φακό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=KRDidTUfgcc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.