ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεσσαλονίκη – 28χρονη που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Κρεμιόμουν από τα κάγκελα του μπαλκονιού για να σωθώ»

«Του φώναζα δεν θέλω να με χτυπάς, θέλω να φύγω»

Θεσσαλονίκη – 28χρονη που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Κρεμιόμουν από τα κάγκελα του μπαλκονιού για να σωθώ»

Μία 28χρονη γυναίκα από την Θεσσαλονίκη έφτασε στο σημείο να κρεμαστεί από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου που την κακοποιούσε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια περιέγραψε τα όσα βίωσε από τον σύντροφο της που όπως εξομολογήθηκε είχε βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν αλλά γύρισε μετανιωμένος κάτι που όπως φάνηκε δεν συνέβη ποτέ.

«Του φώναζα δεν θέλω να με χτυπάς, θέλω να φύγω, θέλω βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά και πως «Εκείνη την ώρα το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι πρέπει να φύγεις να σωθείς. Ήμουν κρεμασμένη και προσπαθούσα να φτάσω στο διπλανό μπαλκόνι. Η κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο σπίτι επιδεινωνόταν».

Η 28χρονη ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν γιατί μίλησε στο τηλέφωνο με έναν άνδρα φίλο της. Ο σύντροφος της τότε ξεκίνησε να την χτυπάει και εκείνη να ζητάει για βοήθεια.

Ήταν τόσο απελπισμένη που κατευθύνθηκε προς το μπαλκόνι για να σωθεί. Μάλιστα η ίδια τόνισε: «Το να σπάσεις ένα πόδι πέφτοντας από το μπαλκόνι με το να σώσεις τη ζωή σου δεν είναι τίποτα».

Εριστικός ο 40χρονος σύντροφος της κοπέλας

Το αξιωσημείωτο στην υπόθεση είναι πως η 28χρονη βρέθηκε στη συνέχεια ως κατηγορούμενη στο Αστυνομικό Τμήμα, με τον σύντροφο της να είναι εριστικός στο δικαστήριο εμφανιζόμενος ως «θύμα».

Ο 40χρονος υποστήριξε: «Άρχισε να διαλύει πράγματα από το τραπέζι, έσπασε μια γυάλινη πιατέλα και ποτήρια. Πήγα να την σταματήσω και δέχθηκα χτυπήματα στο πρόσωπο από την ίδια. Όντως την έσπρωξα στον καναπέ για να την απωθήσω και τότε βγήκε στο μπαλκόνι και πέρασε από το άλλο διάζωμα για να διαφύγει».

Ποινή φυλάκισης για τον 40χρονο
Ωστόσο, όπως στη συνέχεια αποδείχθηκε πρόκειται για ψευδή στοιχεία καθώς μετά την καταγγελία της 28χρονης, εκείνος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση και χθες Πέμπτη και κρίθηκε ένοχος.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή, καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν μόλις λίγες ημέρες πριν τεθεί σε ισχύ ο νέος ποινικός κώδικας που προβλέπει αυστηρότερες ποινές στους δράστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοπέλα κρίθηκε αθώα από το δικαστήριο για τη μήνυση που της έκανε την επόμενη μέρα ο 40χρονος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.