ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βραυρώνα: Νεκρό σε χωματερή βρέθηκε το βρέφος – Παραμένουν υπό κράτηση οι αλλοδαποί γονείς του (upd)

Αναμένεται η νεκροψία για να διαπιστωθεί εάν το βρέφος ήταν ήδη νεκρό όταν γεννήθηκε ή εάν δολοφονήθηκε μετά τη γέννησή του

Βραυρώνα: Νεκρό σε χωματερή βρέθηκε το βρέφος – Παραμένουν υπό κράτηση οι αλλοδαποί γονείς του (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 16:10) Νεκρό εντοπίστηκε στη χωματερή στη Βραυρώνα το άτυχο βρέφος που είχαν πετάξει στα σκουπίδια οι γονείς του, οι οποίοι εργάζονται το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Το βρέφος αγνοούνταν εδώ και αρκετές ώρες, όταν έγινε γνωστή η ιστορία φρίκης στη Βραυρώνα, με τους δύο γονείς του από το Νεπάλ να βρίσκονται ήδη υπό κράτηση. Πλέον αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί εάν το βρέφος ήταν ήδη νεκρό όταν γεννήθηκε, ή εάν δολοφονήθηκε μετά τη γέννησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, ηλικίας περίπου 30 χρόνων, πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο με τη γυναίκα να αιμορραγεί και τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως βρισκόταν σε κύηση πέντε μηνών.

Ωστόσο, οι γιατροί τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν προσδιορίσει το εάν η γυναίκα απέβαλε ή εάν γέννησε το βρέφος.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έκαναν επιτόπου έρευνα στο δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι και η εικόνα που αντίκρισαν ήταν, ένα δωμάτιο μέσα στα αίματα, από τον χώρο της τουαλέτας, μέχρι και το υπνοδωμάτιο και τα σεντόνια.

Υπό κράτηση και έρευνα οι δύο γονείς

Μέχρι τώρα, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό, αλλά και το εάν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό και στη συνέχεια πετάχτηκε στον κάδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο υλικό από τις κάμερες, φαίνεται πώς κάποια στιγμή ένας άνδρας πετάει κάτι στα σκουπίδια, όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εις βάρος των δύο ατόμων. Ωστόσο, ήδη διεξάγονται έρευνες από την Αστυνομία και θα σχηματιστεί δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.