ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μπουκάλα φυσικού αερίου εντοπίστηκε δίπλα σε κολώνα της ΔΕΗ στον Κάλαμο- Aπόδειξη εμπρησμού;

Μπουκάλα φυσικού αερίου εντοπίστηκε δίπλα σε κολώνα της ΔΕΗ στον Κάλαμο- Aπόδειξη εμπρησμού;

Μπουκάλα αερίου και δύο κάτοπτρα εντοπίστηκαν από έναν αναγνώστη γνωστής ιστοσελίδας στην περιοχή όπου μαίνεται η καταστροφική πυρκαγιά.

Θα μπορούσε να είναι απόδειξη εμπρησμού;

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε κοντά σε πυλώνα της ΔΕΗ μία μπουκάλα φυσικού αερίου και δίπλα δύο φανάρια αυτοκινήτου, που εμφανώς τοποθετήθηκαν εκεί για να λειτουργήσουν ως κάτοπτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, που ειδοποιήθηκε αμέσως για το εύρημα, σπεύδει στο σημείο για να συλλέξει τη μπουκάλα και τα κάτοπτρα.

Στο χάρτη εικονίζεται το ακριβές στίγμα του σημείου όπου βρέθηκαν τα συγκλονιστικά στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μπουκάλα και τα κάτοπτρα εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά το απόγευμα της Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι του Καλάμου είχαν δηλώσει εξαρχής σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι άκουσαν πέντε εκρήξεις πριν ξεσπάσει η φωτιά που κατέκαψε τον Κάλαμο και έφτασε μέχρι το Βαρνάβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.