Κάλυμνος: Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής που είχε εξαφανιστεί

Κάλυμνος: Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής που είχε εξαφανιστεί

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Από τα πρώτα στοιχεία ο Νικος Χατζηπαύλου είχε στο σώμα του χτυπήματα σε πρόσωπο χέρια και πόδια γεγονός που μαρτυρά πως κάποιος ή κάποιοι χτύπησαν τον 21χρονο και σκοτώθηκε. ήδη στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν την περιοχή Λαγκά.

Τον άτυχο φοιτητή εντόπισε σήμερα το απόγευμα ένας 14χρονος σε παράπηγμα την ώρα που έπαιζε.
Ο ανήλικος είδε το πτώμα του 21χρονου πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δολοφονία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χατζηπαύλου φέρει τραύμα στο κεφάλι πιθανόν από πυροβόλο όπλο…

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το σημείο που εντοπίστηκε είναι «στέκι» παραβατικών ατόμων.

Η Γραμμή Ζωής Silver Alert επιβεβαίωσε μέσω facebook τη θλιβερή είδηση…

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο νεαρός είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Ο Νίκος έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε.

Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του λυμένα και τακτοποιημένα με τις κάλτσες του τοποθετημένες δίπλα του.

Ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου. Χθες η μητέρα του Ιωάννα Αποστολάκη – Χατζηπαύλου μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και είπε:«Οι μέρες είναι αβάσταχτες. Τον περίμενε όλη η οικογένεια με ανυπομονησία γιατί είχαμε καιρό να τον δούμε.

Τις πρώτες μέρες είχε βγει βόλτα με τον αδελφό του, αλλά περιορίστηκε στην περιοχή της Χώρας. Την Κυριακή έφυγε μόνος του. Μόλις σκοτείνιασε και δεν είχε επιστρέψει, καταλάβαμε ότι κακό συνέβη. Δεν μπορεί να εξαφανίστηκε έτσι στα καλά καθούμενα. Να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον βρούμε…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.