ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κεφαλονια: 22χρονος πυροβόλησε 5 φορές την μητέρα του! – Συνελήφθη από τις Αρχές (upd)

Κεφαλονια: 22χρονος πυροβόλησε 5 φορές την μητέρα του! – Συνελήφθη από τις Αρχές (upd)

(Ανανέωση 14:04) Η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς είναι σοκαρισμένη από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ληξούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 22χρονος αφού λογομάχησε με την 56χρονη μητέρα του στη συνέχεια την πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές με μία κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Ο δράστης μετά το συμβάν εξαφανίστηκε έχοντας μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε την μητέρα του, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνελήφθη από τις Αρχές.

Τι όπλισε το χέρι του παιδιού της;

Κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει μέχρι στιγμής ποια ήταν η αιτία που ώθησε το νεαρό αγόρι να πυροβολήσει τη μητέρα του ωστόσο άτομα από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για σοβαρές προσωπικές διαφορές μεταξύ της 56χρονης γυναίκας και του 22χρονου γιου της.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα ιδιαίτερο παιδί, αρκετά ευαίσθητο το οποίο κατά καιρούς αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα συμπεριφοράς. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο ο 22χρονος.

Σοκαρισμένος ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας του 22χρονου ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του.

«Τώρα το έμαθα. Είμαι στο δρόμο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι σοβαρά η γυναίκα μου», είπε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.


Ένας 25χρονος πυροβόλησε πέντε φορές τη μητέρα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στο Ληξούρι στην Κεφαλονιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε έντονη λογομαχία μαζί της και μετά τους πυροβλισμούς τράπηκε σε φυγή. Αμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη εσπευσμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στη άτυχη γυναίκα στη συνέχεια να προβεί στη διακομιδή της σε νοσοκομείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής της και η ανάγκη για μεταφορά της με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η αστυνομία του Ληξουρίου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δραματικό περιστατικό συνέβη στα ενοικιαζόμενα που διατηρεί η οικογένεια στο Ληξούρι, στην περιοχή του ΤΕΙ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.