ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επτά αξιωματικοί του τσεχικού Στρατού σκοτώθηκαν μετά από χτύπημα ρωσικού πυραύλου στο Χάρκοβο

Η ρουκέτα έπληξε το κτίριο όπου γινόταν η συνάντηση με στελέχη της SBU

Επτά αξιωματικοί του τσεχικού Στρατού σκοτώθηκαν μετά από χτύπημα ρωσικού πυραύλου στο Χάρκοβο

Επτά αξιωματικοί του τσεχικού Στρατού σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί στο Χάρκοβο μετά από χτύπημα ρωσικού πυραύλου.

Η ρουκέτα έπληξε το κτίριο όπου γινόταν η συνάντηση με στελέχη της SBU.

Το ρωσικό Γενικό Επιτελείο πήρε την έγκριση του Κρεμλίνου σε ό,τι αφορά την κατεύθυνση της μεγάλης ρωσικής επίθεσης που προετοιμάζεται να ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες μετά την παρέλαση της Νίκης της 9ης Μαΐου στην Μόσχα και αυτό θα είναι το Χάρκοβο.

Kαι όχι η Οδησσός για μία σειρά λόγων που έχουν να κάνουν κυρίως με την εγγύτητα των γραμμών εφοδιασμού του ρωσικού Στρατού και όχι μόνο.

Η επιλογή του Χάρκοβου ως κεντρικού αντικειμενικού στόχου της νέας μεγάλης ρωσικής επίθεσης μετά τον Φεβρουάριο του 2022, εγκρίθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν.

Το Χάρκοβο είναι το κέντρο των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών μεταξύ ανατολικής Ουκρανίας και Ρωσίας, καθώς το σιδηροδρομικό δίκτυο από τις ρωσόφωνες περιοχές (το Χάρκοβο κατά 70% κατοικείται από ρωσόφωνους) έχει καταστραφεί από τους Ουκρανούς πριν την έναρξη του πολέμου.

Σύμφωνα με το ρωσικό οικονομικό πλάνο, οι περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας που πλέον εντάσσονται στην Ρωσία και έχουν καταληφθεί ή πρόκειται να καταληφθούν, πρέπει να ξεκινήσουν να εισέρχονται σε μία ομαλή οικονομική παραγωγή από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.