ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΔΕΔΥ: Θα συμμετάσχει στην 24ωρη γενική απεργία της 30ής Μαΐου ενάντια σε λιτότητα και ανεργία

ΑΔΕΔΥ: Θα συμμετάσχει στην 24ωρη γενική απεργία της 30ής Μαΐου ενάντια σε λιτότητα και ανεργία

Στην ανακοίνωση πως θα συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία της 30ης Μαΐου, προχώρησε σήμερα η ΑΔΕΔΥ με σύνθημα ενάντια στη λιτότητα και την ανεργία.

Στόχος της 24ωρης απεργίας είναι η διαμαρτυρία ενάντια στη λιτότητα, την ανεργία και την υπερφορολόγηση, ενώ παράλληλα με την απεργία, θα πραγματοποιηθεί σειρά δράσεων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ αναφέρει:

30 Μαΐου 2018 – 24ωρη Γενική Απεργία

«Πανεθνική Ημέρα Δράσης ενάντια σε Λιτότητα – Ανεργία – Υπερφορολόγηση»

Οι αντιπροσωπευτικοί φορείς της κοινωνίας των πολιτών που συγκροτούν την Κοινωνική Συμμαχία:

ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΔΣΑ, ΤΕΕ, ΟΕΕ, ΠΙΣ, ΠΦΣ, ΑΓΣΣΕ

αντιδρώντας στις ασκούμενες πολιτικές, από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αποφάσισαν να ορίσουν την 30η Μαΐου ως Ημέρα Πανεθνικής Δράσης ενάντια στη λιτότητα, την ανεργία, την υπερφορολόγηση. Τη συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Γενική Απεργία και σειρά άλλων δράσεων με κεντρικό σύνθημα:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία της 30ης Μαΐου με το διεκδικητικό της πλαίσιο που ψηφίστηκε στο Γενικό Συμβούλιο της 2ας του Απρίλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.