ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουκρανία: Ρεπόρτερ δέχθηκε επίθεση «στον αέρα»! (βίντεο)

Ουκρανία: Ρεπόρτερ δέχθηκε επίθεση «στον αέρα»! (βίντεο)

Οι τηλεθεατές του NewsOne TV, με την Ουκρανή ρεπόρτερ, Νταρίνα Μπιλέρα, έμειναν άναυδοι όταν την είδαν να δέχεται επίθεση από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Η ρεπόρτερ μετέδιδε τις εξελίξεις σε μια δικαστική υπόθεση, όμως το πλήθος που είχε μαζευτεί έξω από το δικαστήριο δεν ήταν καθόλου φιλικό μαζί της.

Στην αρχή αποδοκιμάστηκε έντονα, στη συνέχεια είδε έντρομη να της πετούν αυγά, αλλά όπως αποδείχθηκε τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη.

Προσπάθησε να απομακρυνθεί λίγα μέτρα για να μπορέσει να κάνει την δουλειά της, όμως ούτε τότε τα κατάφερε. Μια ηλικιωμένη γυναίκα της κατέβασε το μικρόφωνο την ώρα που προσπαθούσε να μεταδώσει τα τεκταινόμενα και στη συνέχεια ένας άνδρας την πλησίασε και της έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο! Η μάχιμη, όπως αποδείχθηκε, ρεπόρτερ δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να κάνει κανονικά τη μετάδοση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη αφορά έναν ρώσο που φέρεται να έχει εμπλακεί σε συνεργασία με τρομοκράτες του Isis στη Συρία, ενώ κατηγορείται ότι είχε πάρει μέρος σε επιθέσεις κατά ουκρανών ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.