ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σκληρές απειλές Μ. Πομπέο προς Ιράν: «Έρχονται οι ισχυρότερες κυρώσεις στην ιστορία»

Σκληρές απειλές Μ. Πομπέο προς Ιράν: «Έρχονται οι ισχυρότερες κυρώσεις στην ιστορία»

Το Ιράν θα παλέψει πολύ, ώστε να «κρατήσει την οικονομία του ζωντανή», αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες εφαρμόσουν «πρωτοφανή οικονομική πίεση στην Τεχεράνη», δήλωσε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.

«Χάρη στους συναδέλφους μας στο Υπουργείο Οικονομικών, οι κυρώσεις επανέρχονται σε πλήρη ισχύ και έρχονται νέες… Αυτές τελικά θα καταλήξουν να είναι οι ισχυρότερες κυρώσεις στην ιστορία», δήλωσε ο Πομπέο.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, προειδοποίησε ότι «η επίθεση των κυρώσεων θα είναι οδυνηρή» και το Ιράν θα πρέπει να παλέψει πολύ για να «κρατήσει την οικονομία του ζωντανή» εάν η Τεχεράνη «δεν αλλάξει την πορεία της από το απαράδεκτο και μη παραγωγικό μονοπάτι που έχει επιλέξει».

Ο Πομπέο έθεσε 12 προϋποθέσεις για μία «νέα συμφωνία» με το Ιράν, το οποίο κάλεσε να αποσύρει τις δυνάμεις του από τη Συρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εξωτερικών υποσχέθηκε, επίσης, ότι οι ΗΠΑ «θα εντοπίσουν τους Ιρανούς εργάτες και τους πληρεξουσίους της Χεζμπολάχ που θα δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο και θα τους συντρίψουν. Το Ιράν δεν θα έχει ξανά καρτέλ για να κυριαρχήσει στη Μέση Ανατολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.