ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μέγκαν στο πάρτι γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ (βίντεο και φωτο)

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μέγκαν στο πάρτι γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ (βίντεο και φωτο)

Η βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια μεγάλη συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Μια λαμπερή βραδιά ειδικά αφιερωμένη στη γηραιότερη και μακροβιότερη εν ενεργεία μονάρχη, η οποία γιορτάζει τα 92 της χρόνια.

Οι τραγουδιστές Τομ Τζόουνς, Κάιλι Μινόγκ, Σάγκι και Στινγκ είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν την βασίλισσα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Την βασίλισσα Ελισάβετ συνόδευε ο γιος της, πρίγκιπας Κάρολος, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο πρίγκιπας Χάρι με την μέλλουσα σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, χωρίς την Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε μέσα στο μπλε φόρεμά της, το οποίο ήταν δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Stella McCartney και έμοιαζε σαν κάπα.

Το συνδύασε με μπλε καστόρ γόβες Manolo Blahnik και χρυσή τσάντα του σχεδιαστή Naeem Khan που ονομάζεται Armory Zodiac Clutch και κοστίζει περίπου 1.200 ευρώ.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ντυμένη στιςίδιες αποχρώσεις με τον πρίγκιπα Χάρι.

Τα περιοδικά μόδας αποθέωσαν για άλλη μια φορά το στιλ της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα της βραδιάς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9BfsIImbiGI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.