ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καθηγήτρια σε λύκειο της Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (φωτό, βίντεο)

Καθηγήτρια σε λύκειο της Αργυρούπολης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (φωτό, βίντεο)

Νέα «στροφή» στην καρίερα της φαίνεται πως κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, επέστρεψε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

Όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους, ήρθε η στιγμή της πρακτικής και θα πηγαίνει για μερικά πρωινά στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης. Εκεί η παρουσιάστρια θα διδάσκει τους μαθητές του σχολείου, έτσι ώστε να μυηθεί στους τρόπους διδασκαλίας, προκειμένου να πάρει το πτυχίο της, στην Φιλοσοφική Σχολή.

Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια είχε το πρώτο της μάθημα, το οποίο μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τα social media.
«Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα… Η πρώτη μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν…», δήλωσε με δυσαρέσκεια στο βίντεο και στις εικόνες που ανάρτησε στα Instagram Stories της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.