ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δείτε το πασίγνωστο ζευγάρι που χώρισε μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής (φωτό)

Δείτε το πασίγνωστο ζευγάρι που χώρισε μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής (φωτό)

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της showbiz, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η απόφαση αυτή προκάλεσε βέβαια έκπληξη στους θαυμαστές αλλά και τους οικείους του.

Αναφερόμαστε στην Jennifer Hudson και τον David Otung, οι οποίοι μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής χώρισαν. Ο χωρισμός της ηθοποιού και του αθλητή, έγινε γνωστός αποκλειστικά μέσω του αμερικάνικου People. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δύο τους αποφάσισαν να διαλύσουν την σχέση τους, μήνες πριν.

Η πρώτη συνάντηση του πρώην ζευγαριού έγινε το 2007, ενώ ένα χρόνο μετά αρραβωνιάστηκαν. Μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον 8χρονο David Daniel Otunga, Jr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.