ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαρώνει τα ντεφιλέ μόδας η κόρη της Σίντι Κρόφορντ (φωτό)

Σαρώνει τα ντεφιλέ μόδας η κόρη της Σίντι Κρόφορντ (φωτό)

Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική και σίγουρα όσοι παρακολουθούσαν την Σίντι Κρόφορντ να σαρώνει τις πασαρέλες την δεκαετία του ’80 και του ’90 θα μείνουν με το στόμα ανοικτό βλέποντας την κόρη της. Κι αυτό γιατί η κόρη της Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερτ είναι ίδια η μαμά της και μάλιστα διαθέτει και εκπληκτικές αναλογίες.

Αν και τα προηγούμενα χρόνια οι γονείς της δεν την άφησαν να κάνει και πολλά πράγματα στον χώρο του μόντελινγκ, η Κάια πλέον είναι αδύνατο να σταματήσει την πορεία που φαίνεται ότι έχουν προδιαγράψει γι αυτήν μεγάλοι οίκοι μόδας και φυσικά ο Τύπος.

Σε ανάρτηση που έκανε ο διάσημος Aμερικανός φωτογράφος Mertalas αποκάλυψε πως η Κάια είναι εξώφυλλο του περιοδικού «Love» στο τεύχος Φεβρουαρίου. Η εικόνα είναι εκπληκτική καθώς σχεδόν ο αναγνώστης δεν καταλαβαίνει αν πρόκειται για την μαμά ή την κόρη.

Ο φωτογράφος αφηγείται και μία μικρή ιστορία, αποκαλυπτική για το μέλλον της νεαρής καλλονής. «Συνάντησα την Κάια όταν ήταν 10 ετών, όταν την φωτογραφίζαμε για λογαριασμό μιας κολεξιόν του οίκου Versace. Τότε ήταν ένα γλυκύτατο μικρό κορίτσι και την στιγμή που την φωτογραφίσαμε θυμάμαι πως είπα στην Σίντυ, την μητέρα της, πως κάποια μέρα θα γίνει μεγάλη σταρ. Να ‘μαστε λοιπόν, Σίντυ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.