ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Power of Love: Χαμός με τον Σωκράτη – Τα έβαλε με την Άννα και την Μαρία Μπακοδήμου (βίντεο)

Power of Love: Χαμός με τον Σωκράτη – Τα έβαλε με την Άννα και την Μαρία Μπακοδήμου (βίντεο)

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο Gala του Power of Love μεταξύ του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και της Άννας Λορένη. Αφορμή ήταν τα likes της Άννας σε διαδικτυακά σχόλια, ότι ο Σωκράτης χρησιμοποιεί την Κυριακή. Στον καβγά μπήκε και ο Πάνος, ενώ ο Σωκράτης άνοιξε έντονο διάλογο και με τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Είχε κάνει likes σε φωτογραφίες που με απεικόνιζαν και είχε κάποια υβριστικά σχόλια προς εμένα και ως προς τη σχέση μου με την Κυριακή και σε αυτά τα σχόλια είχε πατήσει like η Άννα. Υβριστικό σχόλιο σε δημόσια φωτογραφία που με απεικονίζει και γράφει ότι ο Σωκράτης χρησιμοποιεί την Κυριακή και σας τα κάνει όλα αυτά για τη ζήλεια και πάει η Άννα και πατάει like πάνω σε αυτό», είπε αρχικά ο Σωκράτης και στη συνέχεια κατηγόρησε την Άννα: «Και με πιάνει off the record και μου λέει “Σωκράτη, θες να ρίξουμε έναν καβγά;”», είπε ο Σωκράτης.

Ο παίκτης του Power of Love, μάλιστα, ήρθε και σε έντονη αντιπαράθεση με τη Μαρία Μπακοδήμου, όπου ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σ.ΕΛ.: Θες να σου φέρω να σου δείξω;
Μ.ΜΠ.: Κάνεις πλάκα μωρέ; Θα μου φέρεις να μου δείξεις δυο like;
Σ.ΕΛ.: Δύο likes που έγιναν σε σχόλιο υβριστικό για μένα;
Μ.ΜΠ.: Κάνετε πλάκα τώρα;
Σ.ΕΛ.: Όντως τώρα το λες; Παίρνεις τόσο ξεκάθαρη θέση υπέρ τους; Αυτή είναι η αντικειμενικότητα;
Μ.ΜΠ.: Αγόρι μου το πιστεύω, αλλά θα κάτσω σε ένα κινητό να δω τι κάνετε στους λογαριασμούς σας; Έχεις τρελαθεί;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=TA6RDOB6pqU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.