ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε ποιες είναι οι εταιρείες µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Δείτε ποιες είναι οι εταιρείες µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Στην δημοσίευση της σχετικής λίστας με τις εταιρείες που έχουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, προχώρησε το Great Place to Work®, μετά το τέλος της έρευνας που πραγματοποίησε.

Στην έρευνα Best Workplaces 2018, η οποία διεξήχθη για 16η συνεχή χρονιά στη χώρα µας µε την ακαδηµαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα µε τον αριθµό των εργαζοµένων τους:

– 10 «µεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόµενους,

– 10 «µεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόµενους,

– 5 «µικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόµενους

Οι εταιρείες που διακρίνονται για το 2018 είναι οι εξής:

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Συνολικά, δήλωσαν συµµετοχή εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν 22.300 εργαζόµενους.

Η έρευνα η οποία διεξάγεται µε ανώνυµα ερωτηµατολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόµενοι για την εταιρεία τους. Η βράβευση των εταιρειών µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018 θα πραγµατοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου, κατά τη διάρκεια επίσηµου εορταστικού δείπνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.