ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι μόλις τεσσάρων χρονών και είναι σίγουρα πιο πλούσιος από εσένα (video)

Είναι μόλις τεσσάρων χρονών και είναι σίγουρα πιο πλούσιος από εσένα (video)

Ο Αντβάιτ Κολάρκαρ είναι ένα τετράχρονο αγόρι από την Ινδία με ξεχωριστό ταλέντο στη ζωγραφική και οι πίνακες του κοστίζουν μία περιουσία.

Ο μικρός -σε ηλικία, αλλά μεγάλος σε ταλέντο- καλλιτέχνης με τα έργα του έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή πάνω του, αφού μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τρεις προσωπικές εκθέσεις, ενώ οι δημιουργίες του έχουν πουληθεί για μερικές χιλιάδες δολάρια!

Η πρώτη του έκθεση πραγματοποιήθηκε στις αρχές του χρόνου στον Καναδά -όπου έχει μετακομίσει η οικογένειά του από το 2016- με 30 έργα τα οποία πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες.

Αργότερα ακολούθησε η συμμετοχή του στην ArtExpo της Νέας Υόρκης, πετυχαίνοντας το ρεκόρ του μικρότερου σε ηλικία καλλιτέχνη που έχει συμμετάσχει στην περίφημη έκθεση!

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο λιλιπούτειος ζωγράφος έδειξε το ταλέντο του και την αγάπη του για τη ζωγραφική από την ηλικία των 8 μηνών, ενώ μερικούς μήνες αργότερα είχε την εντυπωσιακή ικανότητα να κάνει επιτυχημένους συνδυασμούς χρωμάτων και μοτίβων.

Ομολογουμένως ένα νήπιο δεν μπορεί να αντιληφθεί τη σπουδαιότητα των όσων δημιουργεί, σημασία έχει όμως ότι -όπως και κάθε παιδί- νιώθει ιδιαίτερα ευτυχισμένο βουτώντας τα χέρια του μέσα στα χρώματα και παίζοντας με αυτά επί ώρες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BdJHhQ0BMA5/?taken-by=advaitkolarkar

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.