ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαρς Φον Τριερ: Αν σκότωνα ποτέ κάποιον, αυτός θα ήταν δημοσιογράφος

Λαρς Φον Τριερ: Αν σκότωνα ποτέ κάποιον, αυτός θα ήταν δημοσιογράφος

Ικανοποιημένος με τις αρνητικές αντιδράσεις για την τελευταία ταινία του που προβλήθηκε στις Κάννες δήλωσε ο Λαρς Φον Τρίερ.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η αίθουσα άδειασε μετά τις σκληρές σκηνές της ταινίας The House That Jack Built, ο Δανός σκηνοθέτης είπε ότι αυτό τον «ηρέμησε».

«Είναι πολύ σημαντικό να μην σε αγαπάνε όλοι γιατί τότε θα έχεις αποτύχει. Δεν είμαι σίγουρος, πάντως, αν μίσησαν αρκετά την ταινία. Αν γίνει πολύ δημοφιλής τότε θα έχω πρόβλημα. Αλλά η υποδοχή ήταν ό,τι έπρεπε» δηλωσε στο Cineuropa.

Η τελευταία ταινία του Φον Τρίερ με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντίλον και Ούμα Θέρμαν καταγράφει τη φονική διαδρομή ενός σήριαλ κίλερ σε μια διάρκεια δεκαετιών.

Ερωτηθείς για την έρευνα που έκανε πριν την ταινία ο Δανός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι διάβασε αρκετά βιβλία της Πατρίσια Χάισμιθ. Ομολόγησε, επίσης, ότι οι γνώσεις τους για τους κατά συρροήν δολοφόνους ήταν επιφανειακές ενώ πρόσθεσε με νόημα «λίγα πράγματα ξέρω για τους ψυχοπαθείς. Δεν έχω σκοτώσει κανέναν. Αν το κάνω πιθανότατα θα πρόκειται για δημοσιογράφο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας, τέλος, για την επταετή απουσία του από τις Κάννες ο Λαρς Φον Τρίερ εξομολογήθηκε ότι έγινε «πιο ταπεινός» το τελευταίο αυτό διάστημα, εν μέρει λόγω της θεραπείας του για την κατάχρηση αλκοόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.