ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φωτιά τώρα σε ορεινή έκταση στα Χανιά (βίντεο)

Φωτιά τώρα σε ορεινή έκταση στα Χανιά (βίντεο)

Φωτιά σε ορεινή έκταση με χαμηλή βλάστηση μαίνεται από νωρίς το βράδυ της Τρίτης στο Προδρόμι Σελίνου, στα Χανιά.

Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε κοντά στην περιοχή του νεκροταφείου και οι άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή, την φούντωσαν γρήγορα.

Το Προδρόμι είναι ένα μικρό χωριό ανάμεσα σε Παλαιόχωρα και Σούγια, πάνω σε ορεινό όγκο.

Στο σημείο είχαν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις από την Κάντανο και τον Καμπανό, αλλά η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς στο σημείο όπου μαίνονται οι φλόγες δεν υπάρχει οδικό δίκτυο και πρόκειται ουσιαστικά για βουνό.

Με τη δύση του ηλίου, δεν είναι δυνατόν να επιχειρήσουν εναέρια μέσα και η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για τα επίγεια τμήματα της Πυροσβεστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: FlashNews – ZarpaNews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.