ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στους δασικούς δρόμους σε Ρόδο, Κω και Κάρπαθο

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στους δασικούς δρόμους σε Ρόδο, Κω και Κάρπαθο

Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στους δασικούς δρόμους της Ρόδου, της Κω και της Καρπάθου η οποία θα διαρκέσει έως τις 6 το πρωί.

Η απαγόρευση βρίσκεται στο πλαίσιο των μέτρων που αποφασίστηκαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επειδή σήμερα η περιοχή βρίσκεται στο ύψιστο επίπεδο συναγερμού για εκδήλωση πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκέσει έως τις 6:00 αύριο, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Επίσης, υπάρχει ήδη συνεργασία με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Δωδεκανήσου για την εφαρμογή του μέτρου σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λόγω της επικινδυνότητας, υπάρχουν αυξημένα μέτρα επιφυλακής σε όλα τα νησιά, κυρίως στις δασικές περιοχές. Παράλληλα, τόσο στη Ρόδο όσο και τη Κω, στις περιοχές που τις προηγούμενες ημέρες είχαν εκδηλωθεί πυρκαγιές παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.