Ακόμη πέντε άτομα απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια από το Λιμενικό Σώμα από παραλία στην περιοχή Ροβιές Ευβοίας, από όπου, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, απεγκλωβίστηκαν 85 πολίτες, οι οποίοι είχαν καταφύγει στην ακτή, προκειμένου να γλυτώσουν από την επέλαση της φωτιάς.
Η μεταφορά των πολιτών έγινε από πλωτό σκάφος αλλά και όχημα του Λιμενικού, ενώ τα πέντε άτομα έχουν ήδη φτάσει σε Αιδηψό και Ήλια Ευβοίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.
Τα στιγμιότυπα από την επιχείρηση διάσωσης των πολιτών, ή των όσων προηγήθηκαν, κατέγραψαν ΜΜΕ, κάτοικοι και χρήστες των social media. Δείτε τα συγκλονιστικά πλάνα:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.