ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε «μπουκάρει» σε 18 επιχειρήσεις σε Κορινθία και Αττική

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε «μπουκάρει» σε 18 επιχειρήσεις σε Κορινθία και Αττική

Φόβος και τρόμος είχε γίνει μία σπείρα που είχε διαρρήξει τουλάχιστον 18 επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, αλλά και στην Αττική.

Η εγκληματική οργάνωση είχε «σηκώσει» εργαλεία, μηχανήματα, ποσότητες χαλκού και μετάλλων, συνολικής αξίας άνω των 60.000 ευρώ!

Στην σπείρα συμμετείχαν συνολικά οκτώ Έλληνες, τρεις εκ των οποίων ηλικίας 24 ως 38 χρόνων κρατούνται ήδη στις φυλακές για άλλα αδικήματα. Άλλοι τρεις ηλικίας 26 και 41 χρόνων και ένας ανήλικος, συνελήφθησαν στην Κόρινθο με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας Κορίνθου και δυο ακόμη αναζητούνται. Μαζί τους συνελήφθη και ένας 30χρονος που εργαζόταν σε επιχείρηση ανακύκλωσης σκραπ, στον οποίο είχαν πουλήσει μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα μέταλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εννέα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου και σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες. Οι αναζητήσεις των δυο που δεν εντοπίστηκαν συνεχίζονται, όπως και η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που τυχόν έχουν διαπράξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.