ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας στον Ασπρόπυργο – «Μάχη» να μην επεκταθεί σε εταιρεία χρωμάτων

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας στον Ασπρόπυργο – «Μάχη» να μην επεκταθεί σε εταιρεία χρωμάτων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας επί της οδού Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η φωτιά ξεκίνησε στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου το οποίο κατασκευάζει ξύλινες παλέτες και πλέον έχει εξαπλωθεί και στις εγκαταστάσεις του.

Λόγω του μεγάλου πυροθερμικού φορτίου η φωτιά είναι δύσκολή και από την πυροσβεστική γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί στο διπλανό εργοστάσιο με χρώματα.

Στο σημείο έσπευσαν και ξεκίνησαν να επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα .

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1440507923055009797

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και στο σημείο τώρα επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα. Μέχρι τις 05:30 τα ξημερώματα η φωτιά δεν είχε βγει εκτός του εργοστασίου και δεν απειλούσε διπλανές εγκαταστάσεις, όμως το εργοστάσιο ξυλείας συνεχίζει και καίγεται από άκρη σε άκρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.