ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρέβεζα: Αλλοδαπός διέρρηξε πέντε σπίτια για να πάρει μόλις 100 ευρώ

Πρέβεζα: Αλλοδαπός διέρρηξε πέντε σπίτια για να πάρει μόλις 100 ευρώ

Ένας αλλοδαπός είχε κάνει συνήθειο τις ληστείες σε σπίτι στην Πρέβεζα, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν.

Όπως προέκυψε από τα ευρήματα που συνέλεξαν από τις διαρρήξεις σπιτιών που ερεύνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και τα αξιοποίησαν οι ειδικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, ο αλλοδαπός ήταν ο δράστης των κλοπών σε πέντε από αυτές και είχε αρπάξει συνολικά 100 ευρώ, ένα αλυσοπρίονο, διάφορα είδη ρουχισμού και όσα τρόφιμα βρήκε σε ψυγεία και ντουλάπια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση τελεσμένες και σε απόπειρα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που ενδέχεται να έχει διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.