ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προμήθεια «μαμούθ» από τα ΗΑΕ με 80 Rafale F4 και 10 ελικόπτερα Eurocopter EC725 Caracal

Το συνολικό κόστος συμπεριλαμβανομένων όπλων και πακέτου υποστήριξης ανέρχεται στα 16 δισεκατομμύρια ευρώ

Προμήθεια «μαμούθ» από τα ΗΑΕ με 80 Rafale F4 και 10 ελικόπτερα Eurocopter EC725 Caracal

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γαλλικής Dassault Aviation τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα προμηθευτούν 80 υπερσύγχρονα αεροσκάφη Rafale F4 (της πλέον προηγμένης έκδοσης) καθώς και 10 ελικόπτερα Eurocopter EC725 Caracal.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία το συνολικό κόστος συμπεριλαμβανομένων όπλων και πακέτου υποστήριξης ανέρχεται στα 16 δισεκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μια ακόμη κορυφαία εξαγωγική επιτυχία του γαλλικού μαχητικού που διαρκώς τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος σε διεθνές επίπεδο αποδεικνύοντας την αξία του.

Παράλληλα ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας για τα Mirage 2000-9 των ΗΑΕ λόγω της επικείμενης προμήθειας των Rafale F4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.