ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πάτρα: Χειροπέδες σε 47χρονο προπονητή kick boxing για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριας

Η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12) τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της

Πάτρα: Χειροπέδες σε 47χρονο προπονητή kick boxing για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριας

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 47χρονος προπονητής kick boxing στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριάς του μετά από καταγγελία της ανήλικης.

Η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/12) τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης αθλήτριας, την θώπευσε και της έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν πήγε η μητέρα της να την πάρει από τον αθλητικό σύλλογο η 14χρονη, της είπε για την επίθεση που δέχθηκε από τον προπονητή της και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες το βράδυ η Αστυνομία μετά από αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πέρασε χειροπέδες στον 47χρονο προπονητή. Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή, και μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.